Vestervej 6, Ballum, 6261 Bredebro, Tlf.: 74 92 84 49
Om os

Havbrisen er en aldersintegreret daginstitution fortiden med 21 børn.
Vi er en af 6 filialer, tilhørende område Løgumkloster.

Vi har til huse på Vestervej 6 i Ballum, med den skønneste udsigt til vadehavet. Med en gåafstand på ca. 15-20 minutter - er vi hurtigt ude i den helt enestående og unikke natur der findes netop omkring vaden.

Vi vægter naturen og udelivet højt og har udover vores fantastiske nærmiljø også to dejlige legepladser. Her er bålplads, hængekøjer, graveområde, buske og krat med muligheder for at bygge huler, klatretræer, køkkenhave, drivhus, gynger, legehus, krydderurtebed, frugttræer og bærbuske, kælke/trillebakke m.m.

Vi ser uderummet som et lige så vigtigt læringsrum, som øvrige aktiviter. Vi voksne i børnehaven er aktive pålegepladsen og vores nysgerrighed og projekter "smitter" og vores børn er rigtig gode til at udvikle legen i vores naturlige omgivelser.

Vi laver selvfølgelig også mange indendørs aktiviteter. Vores aktiviteter og emner tager udgangspunkt i vores pædagogiske lærerplaner, hvor trivsel og udvikling i centrum.

Det at være en lille institution, i et lille samfund, er netop med til at gøre os helt specielle. Vi ser os selv som barnets andet hjem, med omsorg og glæde som to meget vigtige aspekter i barnets liv.

Vi prioriterer nærvær, anderkendelse og glæde, både i samværet med det enkelte barn, gruppen, forældre og personalet - Vi har et fællesskab og sammenhold der er helt specielt.  

Vores hus er delt op i to grupper: 

  • En småbørnsgruppe fortiden med 5 børn. 
  • En børnehavegruppe fortiden med 16 børn.